register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kasutatud autoosade toojad tellimise peale  
Poster Message
vvt

Kasutatud autoosade toojad tellimise peale
Selline probleem - ükski vana kontakt enam ei toimi. Kas oskab keegi soovitada firmat, kes otsiks välja ja tooks Eestisse ühe 3a vana itaalia auto kasutatud mootori, mida kohapealt ei leia? Võib privada.

29.05.2009 at 08:45
ivoalaska

mina enda asjad olen kõik saanud sellisest firmast nagu Valga Welg, annavad ka garantii!
29.05.2009 at 09:01
anti

Teemaga haakuv küsimus. Kellel on kogemusi nt meie maaletoojatega (Usaraud.ee nimekiri) või muid kanaleid pidi mootori-käigukasti (nt ühes tükis) üle lombi toimetamisega? Mind huvitab eelkõige, kui tülikaks sellise "pakiga" opereerimist peetakse ehk kui kalliks sellise teenuse ostmine läheks. Loomulikult koosnevad hinnad paljudest teguritest (kui kaugelt sadamast kaup peale korjatakse, kas pakendab müüja või teelesaatja jms). Tegemist pole ju ka delikaatse auto ostuhinna avalikustamisega, seega, kel kogemust, valgustage.
29.05.2009 at 09:41
_siim_
Ise oleks ka huvitatud palju ühe teatud V6 siiatoomisest kellegi pagassis või kuskil kondinurgas(190kg),usasiseselt suudaksin ma mootorit suunata vajalikule aadressile.
on küll odav moto aga eestis pole ühtegi,sellest ka huvi.
Keegi kunagi mainis 10k ning see on küll paljuvõitu (moto ise seal aint 5k :D) asjaga muidugi kiiret pole... hetkel veel
29.05.2009 at 18:17
DevilDeVille

quote:
_siim_: Ise oleks ka huvitatud palju ühe teatud V6 siiatoomisest kellegi pagassis või kuskil kondinurgas(190kg),usasiseselt suudaksin ma mootorit suunata vajalikule aadressile.
on küll odav moto aga eestis pole ühtegi,sellest ka huvi.
Keegi kunagi mainis 10k ning see on küll paljuvõitu (moto ise seal aint 5k :D) asjaga muidugi kiiret pole... hetkel veel

on kõrvu jäänud, et Shipco nimelise ettevõtte teenuseid kasutades maksab kuupmeeter kaupa miski 300-350 usd. nu selle kuupmeetri sisse peaks küll enamik mootoreid ära mahtuma.

29.05.2009 at 21:17
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kasutatud autoosade toojad tellimise peale  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.