register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Andrus Mõsovski sõnavõtud...  
Poster Message
Max3,0

Andrus Mõsovski sõnavõtud...
Andrus kirjutab:

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Max3,0: Üldiselt neid asju vaadates sel ja eelmisel hooajal, saab mulle üha selgemaks, et tänase drag-i kõige suurem allakäigu põhjus on mustad toonid ja mega pessimism. Ühed kiruvad, teised nõuavad muutust millele vesi peale tõmmatakse ja kolmandad on rahul sellega, et asi täije kakaga alla mäge vurab ja kiidavad takka.

Kuna olen ise läbi oma venna mõnda ega selle teemaga kokku puutund (edu talle) siis ka mina ei suuda ilmselt päris hästi näha, kuidas see jama kõik väljast poolt paistab neile, kes esimesi mõtteid tahaks mõlgutada selle spordialaga tutvumiseks. Nii foorumites kui ka üritustel on näha, vaid mossitamist ja eemaletõukavat suhtumist. Üha enam tundub mulle, et tulekski lasta sel asjal endiste vedajate poolt hingusele minna hooajaks või kaheks (kaasaravtud BHRA-l)- ja küll siis tulevad kusagilt need uued tegiad, uus suhtumine ja uus hingamine- SEST EGA MAAILM TÜHJA KOHTA EI SALLI
See praegune jutt, et eks tule ja tee paremini ja keegi ei sega ja kõik on abiks ja kambas on PullShit!

Neil kes seni on teinud on must masendus peal ja silmakalpid peas ning need uued, kelles oleks ehk potensiaali, tambitakse maasisse ennem kui suu lahtigi teevad või ei julge/taha nad vapsee selle seltskonnaga tegemist teha!!!

"If you keep doing what you're doing you'll keep getting what you're getting."
--------------------------------------------------------------------------------

Nagu siis ütled, et oled läbi venna mõnda aega selle teemaga kokku puutunud! Ma võiksin küsida, et miks siis nii tagasihoidlikult? Teadmiseks kõigile teistele on siinkohal tegemist noormehega, kelle pärast oli 2008 aasta hooaeg väga suure küsimärgi all ja toimus ainult seepärast, et erinevalt minust, SPEEDESTI JA ROCKRACE korraldajad ning ülejäänud alakomitee liikmed ei jäänud uskuma noormehe jutlusi ja ajasid vaikselt oma asja edasi. See ei olnud ainult jutt, et tule ja tee paremini ja keegi ei sega - see oli ikka nagu reaalsus, vähemalt kõigile teistele asjaosalistele! Olid lepingud, koosolekud teiste korraldajatega ja komiteega ja roheline tuli kõigele jne. Ja kahjuks oli see reaalsus BHRA jaoks nagu õudusunenägu! Kõigepealt oli noormees täis meeletut indu korraldada kõik meistrikate etapid. Mõtles välja ka uue kodulehe ja tegi isegi mingisuguse disaini valmis. Mõtles välja ka mingisuguse dragisaatesarja välja ja väidetavalt leppis kokku ka selle tootmise. Rahastamisega ei pidanud mingit probleemi tulema, mitu miljonit pidi raha taha saama tema reklaamifirma Visarmedia, kes lepingute kohaselt pidi eesti dragracingut esitlema jne jne.... Kuid kahjuks lõppes kõik ikka nii nagu tavaliselt! Selleks ajaks, kui oleks juba pidanud tegema konkreetseid samme võistluste ettevalmistamiseks, tuli välja tõsiasi, et sponsoreid siiski ikka nagu ei ole ja takkatipuks oli vennike väga üllatunud, et miks BHRA´l ei ole raha tema ideede elluviimiseks! 90 kilo kodulehe eest ja mingi lähes pool milli saadete eest jne. Võistluste korraldamisest loomulikult mitte sõnagi enam. Sellisest asjade käigust olid kõik pehmeltöeldes üllatunud. Nüüd tuleb see sama mees siin klähvima mingist mustast toonist, mega pessimistist ja kakast, mis mööda mäge alla voolab!!! Täna jumalat, et sulle sinu ebakompetentlik sigadus andeks anti. Nagu vanasõna ütleb, ükski heategu ei jää karistamata ja nii ka sel korral. Selline tubli ja positiivne mees et lase aga olla!
Sulle üks eestikeelne vanasõna: "Suuga teeb suure linna, käega kärbsepesagi."

Vabandan, kuna see asi praegu selle teemaga ei haakunud, kuid ma ei saanud selle mehe kommentaare omalt poolt kommenteerimata jätta!

Püüan teha lühidalt aga eks näis.

2008 hooaeg oli MINU pärast suure küsimärgi alla? -sellist lapsikust poleks eales oodanud sinult!

Esiteks... olen ehmunud Andrus, et minust nii palju vanem mees selliste lapsikusteni võib laskuda ja minu jutust nii isiklikuks muutuda võis- ilmselt oli siis sul põhjust end isiklikult puudutatuna tunda.

Teiseks... kui sinu seisukoht on, et meil on olnud omavahel leping mille alusel olen mina BHRA-d või sind kuidagi ninapidi vedanud siis helista (533 654 25) annan sulle oma juristi kontaktid.

Kolmandaks... kuna kell on palju ja ma lihtsalt ei viitsi, kõiki sinu faktimoonutusi ümber tõlkida siis teen seda vaid ühega. Nimelt ei ole mina sinu ega BHRA käest küsinud omale 90000.-krooni webi lahenduse eest. Mina mõtlesin välja ja tegin www.kiirendus.ee logo ning kujunduse ja konseptsiooni milline see asi võiks olla ja välja näha (TASUTA!!!) ning leitsin sulle tehnilised teostajad, kes loomulikult ei olnud valmis tegema suurt webi lahendust tasuta. Sina leitsid, et antud hind on liig mis liig ja tõid lagedale oma väidetavad spetsialistid, kes minu tehtud konsepti ja disaini tehniliselt tööle pidid panema. Mul on olemas mailid sulle saadetud kujundustega ning korduvate järelepärimistega, kus ma üritan selgust saada, kas sinu toodud it poisid tegelevad asjaga või ei, vastust ei ole mul tänaseni (aasta siis oli...) -ei unustanud ma sulle ka korduvalt antud teemal helistada... jne jne...

Kõikides teistes sinu väidetes on samuti vaid osalist tõde- tegelikkus Andrus on siiski see, et ma lõin reaalseid kontakte ja pakkusin teile välja reaalselt teostatavaid ideid, kuid kui inimestel ei ole huvi ise ka aerutada, kui neile paat ja aerud kätte antakse siis mina omast vabast ajast ja ma kordan veelkord TASUTA!!! ei peagi ega pidanudki kõike teie eest ära tegema... Selle asemel aksepteeri, et teil olid silmaklapid peas, vaatasite mind algusest peale kui sissetungiat teie mängumaale ning teil ei olnud viitsimist või tahtmist mind tõsiselt võtta. Samas ei olnud ka teil seda kohtustust!!! -Aga ära tule siia suure suuga avalikult mind solvama nagu mina oleks sulle midagi võlgu ja peaksin jumalat tänama, et suur ja kuri Andrus mulle kere peale pole andnud.

Ühesõnaga rohkem ma detailidesse ei lasku, sest Andrus sa tead ehk peeglisse vaadates isegi millal tasub mees olla ja mitte siin poliitiku moodi fakte moonutada.

Tänan tähelepanu eest...! Ei kommenteeri ma enam seda teemat siin ega külasta ma enam ka EMV kiirendus etappe, äkki läheb veel mõni hooaeg minu pärast haamri alla :) !

17.10.2009 at 01:09 1 edit. Last edited 17.10.2009 at 01:14 by Max3,0
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Andrus Mõsovski sõnavõtud...  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.