Poster |
Message |
Bikerman |
Lisaks kuulutusele:Ostan keskkütte kaloriiferi.
Moderaatorid on jube usinad ,asi kohe lukku-ise külmetavad garaažis oma ime pille tuunides.Ühe õllevenna haige vastulause peale ei peaks teemat kohe lukku panema.
Udupead -teil on ka garaažis külm-aidake abi leida.Tegu sellise asjaga:http://img8.auto24.ee/auto24/products/320/601/14128601.jpg(see kahjuks müüdud)
Edek.
TQHQ hakkab vist ära väsima.Pange kurat kogu leht lukku.Küll teeme uue-ja lihtsamini leitava. |
16.12.2009 at 22:36 |
4 edits. Last edited 16.12.2009 at 23:05 by Bikerman
|
Saemees |
Jäi mullegi arusaamatuks selle teema taba. Äkki on siin põhjuseks modede üleküllus... ?!
16.12.2009 at 22:50 |
|
Bikerman |
Tegelikult on see suhteliselt surnud leht juba pikka aega.
Algajad lahmivad-vanad tegijad nagu Kuriks ei käi siin juba ammu.Ja moded...ühtegi paha sõna-aga süvenege kuulutuse sisusse.Siin on imepeksu-ja teema venib...kui tahad ülaltoodud asja ,mis samuti väga vajalik,siis oled jobu kes ei oska foorumis käituda ja lukku.
Moderaatorid-mõelge...osadel teist pole ameerika autotki-veelvähem kaloriiferit,mida küsiti(ja võibolla ei tea ,mis see ongi) |
16.12.2009 at 23:02 |
1 edit. Last edited 16.12.2009 at 23:14 by Bikerman
|
tfr |
Ja mis nüüd juhtus sellest, et kuulutus lukku läks? Jääd ilma kolme lehekülje pikkusest arutelust, et äkki oleks mõttekam kaloriiferi asemel hoopis õhksoojuspump installida või lõke keset garaaži püsti panna?
Kellel pakkuda on, see võtab privaatselt ühendust ja pakub, miks ta teemasse vastama peaks? |
16.12.2009 at 23:15 |
|
newton Moderator |
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=11392
Mina panin tolle teema lukku ja minu meelest oli juba selle kuulutuse allesjätmine foorumisse mõningane vastutulek. |
16.12.2009 at 23:16 |
|
Bikerman |
Lgp.newton:Peebu jutus kõlab sõna müüa-aga kui tahaks osta....-siis võiks see ju samuti olla,kui see ei puuduta ameerika autosid.Selle foorumi liikmetel vedeleb igasugu sitta garaaži nurgas,mõnel-kes ehk elukutselt santehnik on äkki kaloriifer.Kahjuks santehnikute foorumit internetist ei leidnud.
Tänan newton ."Sa oled nii hea."Ja usin vastustesadu näitas,et osad ei teagi mida ma osta tahtsin.Minu pärast võiks see või Ameerika oma olla.
Eelpakutud õhksoojuspump on ju lahe asi,aga kui mul on seinas radikad kus on 65 kraadi sees,siis lisainvesteering oleks vaid raiskamine.Aga noh...
Edek
Ps:Üle poolte uute kasutajate ei oska kasutaja nime vajutades meili saata,ärge kujutage endale ette,et kõik on IT mehed.Ja sellel meilil on limiteeringud.
Ja üldse oleks lahe,kui siin kirjutaks BMV,või Audi või mõne muu margi omanikud,millel on V8 või siis vähemalt 4 silindrit.Siin lgp tfr:suure suuga mees ehk teab kaloriiferitest rääkida,või vähemalt lõkkest-mida isa talle kunagi pildipealt näitas. |
16.12.2009 at 23:29 |
8 edits. Last edited 17.12.2009 at 00:15 by Bikerman
|
Fog |
Minupoolt lukku, selline lahmimine pole enam hea tavaga kooskõlas.
17.12.2009 at 00:18 |
|