register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tamgarage 'st hulkuma läinud isendi üles leidmine  
Poster Message
vr_

Tamgarage 'st hulkuma läinud isendi üles leidmine
Tervitus see nädal tundub heade uudiste aeg, kõiksugu hulkuvad autod annavad ennast näole.
Igatahes õnnestus mul üles leida Imperial mis salve tänava kandist ebaseaduslikult jalutama läks.
Üles leidmine sai teoks täiesti seaduslikul teel.
Kuna ma ise olen kõik aeg infosulus elanud, siis juhul kui leidub veel kaaskannatajaid kes teadmatuses vaevlevad siis pange PS või kõllake 5l3O4O5.
Kirjutada võivad ka need kes oma auto küll kätte juba saanud aga kelle õiglustunne väga kannatada saanud.

24.04.2010 at 15:22
peep

Moderator
Tamgarage 'st hulkuma läinud isendi üles leidmine
Teema on eemaldatud ühe kannatanud isiku palvel. Kõik on saanud telefoninumbreid vahetada ja loodetavasti suudavad asjad omavahel selgeks rääkida IRL - Eesti on selleks piisavalt väike. Siin nimede ja muu info väljahüüdmine on lubatud ainult tuginedes pädevate ametiasutuste poolt tehtud järeldustele.
30.04.2010 at 11:17
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tamgarage 'st hulkuma läinud isendi üles leidmine  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.