register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Küsimus plastkastide kohta  
Poster Message
Vanaisa

Moderator
Küsimus plastkastide kohta
Et kust saada võiks miskiseid tsiba suuremaid plastkaste - nii vorsti/piima kastide suuruseid, mida üksteise peale saaks ladustada?
Igasugused imekraami poed müüvad miskiseid lolle kokkupandavaid ja suht õrnu kaste, mis esiteks raskemat-suuremat autokola enda sees ei kannata ja teiseks neeru ja jala maksavad.
Ehk on kellegil häid ideid?
Nii 10tk oleks tarvis....

22.11.2010 at 15:18
k-mees

Laomaailm. Valik oli päris kobe ja miski piimakasti mõõtu maksis 170 raha viimati.

www.liftiteenused.ee
22.11.2010 at 15:36
Raceboy

Minu tööandja (Promens Eesti AS) toodab neid kaste ja me müüme palju soodsamate hinadega: alates 80 kr/tk kuni kõige kallimad 170-180 (suured plastkastid).

Saatsin sulle meili ka sel teemal.

22.11.2010 at 15:43
vvt

quote:
k-mees: Laomaailm. Valik oli päris kobe ja miski piimakasti mõõtu maksis 170 raha viimati.

Overpaid...

Autoosade ladustamiseks olen ostnud kaanega plastkaste poest nimega JYSK, kui seal mõni sooduskampaania on.

22.11.2010 at 16:16 1 edit. Last edited 22.11.2010 at 16:17 by vvt
KaroK
quote:
Raceboy: Minu tööandja (Promens Eesti AS) toodab neid kaste ja me müüme palju soodsamate hinadega: alates 80 kr/tk kuni kõige kallimad 170-180 (suured plastkastid).

Saatsin sulle meili ka sel teemal.
Kas toodete kohta infot leiab kuskilt ? On kuskil poodi või kataloogi ?
22.11.2010 at 16:23
madis
Raceboy, kui võimalik siis madis@volta.ee mul ka tarvis !
22.11.2010 at 17:36
tarmo4x4ee
Kui põhjanaabrite juurde asja on, siis soovitan külastada Ikeat (nt Vantaas). Seal küll enamik kaste on siinküsitud eesmärgi mõttes jamad, aga ühte tüüpi kastid on seal väga head.
Mõõtudelt on ca 40x30x30 cm (umbes mälu järgi hetkel pakun, mõõtma ei viitsi minna) ja üsna piisava tugevusega, et ladustada ka metalldetaile. Kaas ka peal.

Nad pole midagi erilisemat, kui meil müüdavad, aga hind on neil küll eriline. 2a tagasi olid veel 1 euro/tk ja musta värvi, paraku sel kevadel olid juba 2 euro peale tõusnud ja värvus valgeks muutunud. Ise tõin neid paarkümmend tk korraga, sest aegajalt mõni ikka puruks ka läinud.

Edit: Aga kuna oleks ka mõned suuremad kastid vaja, siis Raceboy, saada palun mullegi infot oma kastide kohta mailile: tarmo@4x4.ee
22.11.2010 at 20:55 1 edit. Last edited 22.11.2010 at 20:56 by tarmo4x4ee
diesel
tööriistamarketi kataloogis vähemasti on mitut tõugu suuri plastkaste. kas neid kohal ka on ja mis maksta võivad, sellest pole aimugi.
22.11.2010 at 21:13
Fog

Mina sain omad kastid kunagi väga mõistliku hinnaga siit: http://www.diislikeskus.ee/kast.html

22.11.2010 at 21:24
Raceboy

Kui saadate meili aadressile valeri.sisas@promens.com (müügijuht), siis ta saadab vastu hinnakirja koos infoga mis on mis. Informeerisin teda ka, et foorumisse ilmub info.

23.11.2010 at 11:04
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Küsimus plastkastide kohta  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.