Johnny Cash Tribute Show 2011 26.02 @ RockCafeKuna country muusika on ikka ameerika autodega käsikäes käinud siis ehk leidub ka siit huvilisi nagu ka varasematel aastatel.
Johnny Cash Tribute Show 2011 26.02 @ RockCafeRegasin ennast kasutajaks juba ära. Kahju jah et Tartu poole ei tule. Ma karkudel praegu ja ei saa Tallinna tulekut ette võtta. Kahju jah, et eestis on kantri muusikale väga vähe rõhku pandud. Line tantsijad on ka hakanud juba seda kultuuri narrima, tantsivad tenniste-tossudega ja suvalise poppmuusika saatel juba. Mulle just ei lähe see rokinduse värk eriti. Kantri on slline rahulik ja lõõgastav. Miskipärast kujutan just ette mõnusat pikka, rahulikku kruiisi, soojal suveõhtul, kantri muusika saatel. Vahet pole, kas auto või tsikliga.
31.01.2011 at 14:20
1 edit. Last edited 31.01.2011 at 19:57 by Rein000
Johnny Cash Tribute Show 2011 26.02 @ RockCafeKas see plaat on juba müügis ka, pole kuu aega poodi saanud kuhugi ja poleks uskunud, et keegi siin kantri üllitise veel lettidele paiskab. Või siis kantri-rock, kuidas võtta suht põimunud ajastu oli see soft rockiga.
31.01.2011 at 23:01
1 edit. Last edited 31.01.2011 at 23:06 by Rein000
Johnny Cash Tribute Show 2011 26.02 @ RockCafePahal päeval teete selle kontserdi... aga egas midagi, eks peab siis ansambel "Kodanik", mõni meie kohtunikest ja osalejaistki Vanameistri klassikat esitama Värskas.
quote:Rein000: Kas see plaat on juba müügis ka, pole kuu aega poodi saanud kuhugi ja poleks uskunud, et keegi siin kantri üllitise veel lettidele paiskab. Või siis kantri-rock, kuidas võtta suht põimunud ajastu oli see soft rockiga.
see plaat on müügil aastast 2007 ja tavaliselt on ta supermarketis 1 euroste filmide korvis
Johnny Cash Tribute Show 2011 26.02 @ RockCafeUskumatu!!! Nu pole näinud. Üldiselt ma eriti filme ei saa aega vaadata, eks sellepärast ei tuuselda ka seal. Lähen ostan kindla filmi ära mida tean jne
Johnny Cash Tribute Show 2011 26.02 @ RockCafeVaatasin ürituste lehelt, et 19-ndal toimub püssikas mingi suurem "lammutamine".
Juhul kui ma vahepeal olen tatitõvest jagu saanud ja selle libedaga uuesti kusagil selili ei käi, siis smugeldan ennast ka rahva sekka.
quote:Stealth: Vaatasin ürituste lehelt, et 19-ndal toimub püssikas mingi suurem "lammutamine".
Juhul kui ma vahepeal olen tatitõvest jagu saanud ja selle libedaga uuesti kusagil selili ei käi, siis smugeldan ennast ka rahva sekka.
Teretulemast! Toimumas on tõepoolest üks suurematsorti lammutamine mille sarnast selles hoones veel nähtud pole