Dr.Steelhammer vs HayemakerEhk siis kohe,kohe hakkab kõva lahing! Kelle poolt olete? Ma ise olen Klitško poolt! sest see mustlane on jõle suure suuga hüpik. Ja ma arvan et või tuleb 5-7 roundis kas TKO või KO!
Dr.Steelhammer vs HayemakerPäris koomiline on, kui peale võitlust kisub üks sussi jalast ja räägib 5 korda, et tal varvas sinine ja seepärast ei võitnud.
Huvitav, kas ta värvis selle enne siniseks, et kaotust millegi süüks ajada? Lewis kommenteeris, et adrenaliin on nii kõrgel, et mingit varvast ei tunne sel ajal...
Dr.Steelhammer vs Hayemakersuursuu pidi ju kuidagi vabandama sest viskas suuri sõnu et peale matši jääb Klitško jäämägesi ootama ja et ta lõpetab Klitško poksija karjääri lööb sandiks või surnuks vms....
quote:Olds: Isiklikult olin Haye poolt.Klitsko poksistiil on lihtsalt nii igav ja üksluine
Klitsko oli Hayest üle lihtsalt . Haye triangel enne matsi ja pärast oli hale . Said peksa siis võiks sed anagu mees võtta erit kui oled lubanud enne teis evigasek ja srunuks taguda jne... kaotada tuleb ka osata.
Samas see oli vist kõige igavam Rasekaalu tiitli mats mida ma näinud olen . 12 rauni patsutati ja tunnetati üksteist
Meeldetuletuseks siis poks rasekaalus käis ikka sedasi