register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Dr.Steelhammer vs Hayemaker  
Poster Message
Duality

Dr.Steelhammer vs Hayemaker
Ehk siis kohe,kohe hakkab kõva lahing! Kelle poolt olete? Ma ise olen Klitško poolt! sest see mustlane on jõle suure suuga hüpik. Ja ma arvan et või tuleb 5-7 roundis kas TKO või KO!
02.07.2011 at 22:40
Duality

Woo!!! aga oleks võind KO'ga võita :) aga pole lugu sest Haye'l pandi suu lukku!! ja muu ei loe
03.07.2011 at 00:55
sirr

Päris koomiline on, kui peale võitlust kisub üks sussi jalast ja räägib 5 korda, et tal varvas sinine ja seepärast ei võitnud.
Huvitav, kas ta värvis selle enne siniseks, et kaotust millegi süüks ajada? Lewis kommenteeris, et adrenaliin on nii kõrgel, et mingit varvast ei tunne sel ajal...
03.07.2011 at 01:20
Duality

suursuu pidi ju kuidagi vabandama sest viskas suuri sõnu et peale matši jääb Klitško jäämägesi ootama ja et ta lõpetab Klitško poksija karjääri lööb sandiks või surnuks vms....
03.07.2011 at 11:54
Olds

Isiklikult olin Haye poolt.Klitsko poksistiil on lihtsalt nii igav ja üksluine

03.07.2011 at 17:06
perilainen
quote:
Olds: Isiklikult olin Haye poolt.Klitsko poksistiil on lihtsalt nii igav ja üksluine

Klitsko oli Hayest üle lihtsalt . Haye triangel enne matsi ja pärast oli hale . Said peksa siis võiks sed anagu mees võtta erit kui oled lubanud enne teis evigasek ja srunuks taguda jne... kaotada tuleb ka osata.

Samas see oli vist kõige igavam Rasekaalu tiitli mats mida ma näinud olen . 12 rauni patsutati ja tunnetati üksteist

Meeldetuletuseks siis poks rasekaalus käis ikka sedasi

03.07.2011 at 18:45
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Dr.Steelhammer vs Hayemaker  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.