2:35 - kaameramees võiks olla hea jalka väravaht...
Kas on head närvid, või sitt reaktsioon, või läksid just naisest lahku ja kõik on pohui. Nagu ta videos ise ütles, et ta ei saanud aru ,et auto nii ligidal on arvas, et zoom on peal ja saab hea kaadri !
Kaameramees läks kriisihetkel vist natuke lukku, muud miskit, olen sellist lukkuminemist ennegi näinud.
Hea vidooo!
Lizzy Musi (ADRL T/S) crash videoMuuseas peab mainima et päääääääääris kena autojuht oli. Tõepoolest enamus juhtudel naisvõistlejaid vaatad siis leebelt öeldes päris ajakirja kaanele ei paneks, aga antud eksemplar...
Väga õige!
Arendame siis uut teemat: Kui meesvõistlejal, kes sellise crashiga hakkama saab, võiksid olla suured munad, siis antud juhul oli tegu millega...
Väga õige!
Arendame siis uut teemat: Kui meesvõistlejal, kes sellise crashiga hakkama saab, võiksid olla suured munad, siis antud juhul oli tegu millega...
Lizzy Musi (ADRL T/S) crash videoLoodusseaduse järgi naised teevad mida vaja ja nii nagu tarvis, seetõttu on meestel (kes teevad nii nagu meeldib ja enamasti ei viitsi üldse) raske nendega konkureerida.
Nii et naudime oma nurgakesi kuhu naised veel trüginud pole.