register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : keretööd  
Poster Message
marekavilo
keretööd
Tere plaan on taastada mul dodge ram 250 van aastast 92, aga kahjuks pole siiani leidnud inimest kes teeks talle keretööd. Kui keegi tunneb, et see on pakkumine just temale või teab kedagi kellele see sobiks siis oleksin väga tänulik kui jagaksite minuga seda infot. Kui kellegil on pakkuda sellele isendile küljekarpe ja tagumisi küljeuksi siis on huvi ka nende vastu sest need on tal läbi. Kelle kaudu leian maalri sellele saab vaev tasutud hea viskiga :)
07.02.2016 at 15:05
DevilDeVille

keretööd
Keretöö inimloomi leidub lademes. Suurem tõenäosus on see, et rahaga läeb tiba nokusse

07.02.2016 at 21:15
marekavilo
keretööd
Tere ka sulle. Ilmselgelt ei ole USA auto omamine odav lõbu ja tean ka keretööde hindasid(enamvähem) ,aga see on keremudel mida pole tänavapildis väga säilinud(korralike isendeid) seega on minu soov ta taastada. Meistril ja meistril on vahe sees seega otsin just inimest keda tõsiselt soovitatakse. Teen autot endale ja tahaks ilusat tööd. Päikest
08.02.2016 at 15:53
Martin460
keretööd
Tõsiselt soovitaks kahte meest autorestauraatorite liidust. Nimelt Märt Aarne ja Jaan Tuulik. Kolmandaks Erkki Engineering-us tehtavad keretööd.

08.02.2016 at 17:14
ull17

keretööd
Julgen soovitada keretööde tegijaks ennast. Kogemus 25 aastat.
Kõik vaja minevad seadmed olemas. Valmistan ka puuduolevaid detaile.
Vaata minu kodulehte http://www.hmp.ee/
Usa rauaga kogemus olemas. Hetkel üks Dodge Dart Swinger töös.
Võta julgelt ühendust.

23.02.2016 at 15:24 2 edits. Last edited 25.02.2016 at 14:12 by ull17
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : keretööd  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.