register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Sõiduauto toomine Brasiilast Eestisse  
Poster Message
hvb
Sõiduauto toomine Brasiilast Eestisse
Vajan infot auto toomise organiseerimise kohta Brasiiliast. Leidsin varasemaid postitusi peamiselt USAga seoses. Mida vaja teada, kust alustada ... kogemusi?
28.07.2016 at 21:26
inkvisiitor

Kui Sul ahvikannatust jagub ja üüratu kadalipu viitsid läbida selle riigiga mistahes asju ajades/kaupu vahetades,siis vedu võid küsida siit: http://www.scan-shipping.com/
Kogemus küll EE-BR (FCL/20`F) konteinerveole.Hind oli parim sel hetkel ja asjaajamine igati tasemel.Ehk aitavad ka sealt siia tuua ma usun...
Võimalik,et sealsele bürokraatiale viidates Sa oma elueal ise seda saadetist ei näe ja autole lähevad vastu sootuks lapsed-lapselapsed,kes autole rõõmsasti kohe mustad numbrid saavad:)

29.07.2016 at 04:30
hvb
Asun uurima. Tänud. Õnneks mul kohapeal inimene, kes ajaks paberiasju minu eest, nii et jõudu, jaksu ja tervist pean ma soovima talle :D Juba praegu toodavatel autodel oleks mustad numbrid :D
29.07.2016 at 07:39 1 edit. Last edited 29.07.2016 at 07:39 by hvb
Aspelund
Ebatavalised VW-d hakkavad Eestisse jõudma? Amphibeari ehitaja teab ka ehk mõnd kontakti, kes teemat valdab.

A.
29.07.2016 at 15:24
peep

Moderator
quote:
Aspelund: Ebatavalised VW-d hakkavad Eestisse jõudma? Amphibeari ehitaja teab ka ehk mõnd kontakti, kes teemat valdab.

A.

Ta tõi Peruust enda oma tagasi aga ega seal vast muud keerulist pole kui peab asja tundma või leidma kedagi kes tunneb. Soovitan uurida overlanderite foorumeid, näit advrider või horizons unlimited.
29.07.2016 at 15:39 2 edits. Last edited 29.07.2016 at 15:46 by peep (Moderator)
hvb
quote:
peep:
quote:
Aspelund: Ebatavalised VW-d hakkavad Eestisse jõudma? Amphibeari ehitaja teab ka ehk mõnd kontakti, kes teemat valdab.

A.

Ta tõi Peruust enda oma tagasi aga ega seal vast muud keerulist pole kui peab asja tundma või leidma kedagi kes tunneb. Soovitan uurida overlanderite foorumeid, näit advrider või horizons unlimited.

Tänud. Asun uurima ja vaatan, kas leian toetavat infi.
03.08.2016 at 08:07
peep

Moderator
Maidu lehel on Brasiilia kohta samuti kirjutatud firmast kes teda abistas http://www.amphibear.com/
03.08.2016 at 10:49
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Sõiduauto toomine Brasiilast Eestisse  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.