Dodge Charger R/T 1968Suured tänud Tarmole kes masina siia toimetas! Masin siis juba üle nädala siinmail olnud. Tuli New Jersey'st politseiniku käest.Ostetud sai siis 19. september ja 19. oktoober oli juba Eestis.
Sadamasse teel
Kondi avamine
Kodus
To do list:
Vahetada 2 rattapolti ja mutrit
sillastendis ära käia
installida PCV ja breather
mahlade vahetus
karpat peaks veel regullima
ja sada muud asja mis meelde ei tule
Puudu olevad jubinad:
kojamehed
kundepoolne esimene ja tagumine käepide/käetugi
esistange kihvad
keskonsool
Hetkel nagu ei oskagi midagi rohkem kirjutada, Muugal viskasin konteineri puhastamise käigus võtmed prügikasti Hea, et Tarmo jaole sai ja ma ei pidavat esimene olema kes nii teinud.
Bensiinikulu küsimusi on juba ma ei tea kui palju tulnud...
29.10.2010 at 01:20
1 edit. Last edited 26.02.2011 at 14:25 by Varblane
Dodge Charger R/T 1968Lootsin, et saan esimene olla kes selle 68a. siia ära toob. Vaieldamatult minu lemmik auto. Ära siis üritustel osalemisega koonerda, et ikka varsti näha ka saaks. Väga ilus!
Dodge Charger R/T 1968Varblase ideest osta see auto teadsin ma juba ammu kuna suhtleme päris tihedalt. Kaudselt olin ka selle auto ostmise ja siia jõudmise protsessis kaasosaline, kuigi rohkem konsultandina. Teadlik selle masina olemas olust juba pikemat aega.Tegelikult on mul hea meel,et ta selle ostis ja tegi oma unistuse teoks. Jõudu ja häid elamusi selle autoga ka edaspidiseks
Dodge Charger R/T 1968Jubedalt meenutab ''Deathpoof'' Chargerit. A seal oli hoopis 69... õigus jah. Igatahes edu, loodetavasti jätkub seda autukest meiltele kauaks.
Dodge Charger R/T 1968Õnnitlused!!! Vägagi kõva muskel. Värv on ka väga eduline
Aga esimene asi "to-do" listis: auto mõõtudele vastav garaaž Nõukaaegne (ja ka tänased küprokmajade kuurialused) maantemuhu hoiukoht heaste rauale ju ei sobi...
Aga esimene asi "to-do" listis: auto mõõtudele vastav garaaž Nõukaaegne (ja ka tänased küprokmajade kuurialused) maantemuhu hoiukoht heaste rauale ju ei sobi...
Minu teada varblane tegi lausa chargeri ostu puhul garaazi korda,viskas üleliigse välja ning valas ka uue põranda ning ruumi tuli päris korralikult juurde.
Vanamees kunagi tahtis laiemaks teha aga naabri mutt hakkas karjuma ja nii ta jäigi, garaažist vedasin kõik riiulid ja lauad välja ja nüüd ruumi enamvähem aga ainult hoiustamiseks on ta jah, muude asjade tegemiseks peab välja ajama.
quote:kaedoo: Selline oleks pidanud mu esimene armastus olema!Loodan et mu kallim armukadedaks ei saa.Õnnitlused.
Ma tahtsin kunagi esimeseks osta caprice'i või F-body aga mõtlesin, et ootaks veidi
Eile vaatasin kere igalt poolt ja väga jõhkrat mädanikku ei ole õnneks aga keevitada tahaks siit-sealt kindlasti, mootor millegi pärast tossab valget ka peale soojaks käimist.Üle-eelmine omanik kirjutas ebay kuulutuses, et mootor äsja remonditud aga seda ei tea kas plokikane tihendid ja klapisääre tihendid ka ära vahetati ikka.Tänu osavate mikide tööle, ei pandud uute klapikambri kaantele PCV klappi ja breatherit peale ja selle tagajärjel ilmselt paisus see sisselaske all olev plekk ülesse.Õli on ka kuidagi mootoris vähe(add juures peaaegu) aga muidugi ma ei tea palju seda sinna üldse kallati sisse, teised õli tasemed(kast ja roolivõim) olid ka kuidagi madalal(lisasin vastavat vedelikku).Tosooli vahetasin ka ära ja eks näis kas see ka kuhugi ära kaob või ei.
Dodge Charger R/T 1968tonnidega respekki..
Minu isikliku arvamuse kohaselt üks kõige kõigemaid muskel autosid üldse.....
rotikana on igast asendist pandav ja kena
quote:Varblane: Tänud heade sõnade eest!
Vanamees kunagi tahtis laiemaks teha aga naabri mutt hakkas karjuma ja nii ta jäigi, garaažist vedasin kõik riiulid ja lauad välja ja nüüd ruumi enamvähem aga ainult hoiustamiseks on ta jah, muude asjade tegemiseks peab välja ajama.
Egas muud Sul siis üle jää, kui punane vaip maha, seintele temaatiline tapeet ja kaks tolmuimejat kumbagi taganurka nahksohva kõrvale... Muuseas, see on elureaalsus, Hiiumaal hoiti nii ühe vanema härrasmehe pooolt W126 Autot. Ühekäeline bandiit ja jukebox ei teeks ka paha. Remontida selles hoiukohas on nii suurt autot peaaegu võimatu. Aga jõudu tegemisel, just sellisena on Cha eriti sünge sleeper.