register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : Küsimus foorumi teemadest ja mõttest   1 2  
Poster Message
madis
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Püstitan küsimuse:

kaardimäng
õlletegu
naljanurk


või

tehnilised probleemid
materjalide hankimine
garaazhi sisustus ja küte
tööpakkumised tehnilistele aladele
tehniline kirjandus

Kumb pool saab bänni ?

Kas foorum kuidagi võssa ei ole kiskunud ? Kui võimalik, ehk ei vastaks stiilis "tee ise parem", ma juba tegin seda elektroonikafoorumiga ja ei ole piisavalt suur autohuviline et autofoorumit vedada.
Ma ei taha lahmida, vaid esitan lihtsalt suunavas vormis küsimuse modedele.
17.12.2009 at 20:18 1 edit. Last edited 17.12.2009 at 20:18 by madis
Rizzy
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Foorumi alamjaotuses "vaba teema" pole lubatud postitada USA transporti puudutavaid küsimusi, ost-müük ja kommertskuulutusi. Õllepunsu ja kaloriifri OSTMINE sinna tõesti ei sobi. Kui tahetakse ise teha, siis why not, mis reegleid see rikub? "kaardimäng", "natuke nalja" ja "huvitavaid müügikuulutusi..." ei lase foorumil kuivaks minna, meelelahutust PEAB törtsuke olema. Tulise kaardimängu-teema pooldajana mainin veel, et seal küll midagi USAst ei taheta tuua ega kaarte müüa-osta..
Mainisid, et pole piisavalt suur autohuviline.. sama lugu siin, on vaid teatud teemad, mis mind huvitavad ja on mulle vajalikud, kuid "natuke nalja" jne vaatan ALATI läbi :)
Eks modedel ole ka rasked ajad ja pole finantsi, et garaažis autoehitust arendada, seega lüüaksegi aega surnuks foorumis vigu otsides, tehes ise aeg-ajalt vigu ;)

____________________________
Hobisõidukite hoiustamine www.hoiupark.ee
17.12.2009 at 21:53
kaedoo
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Tegelikult foorumlane valis õige teema ja tal on vaja seda usaraudade remondi jaoks(kaloriifer).
Võiks olla mingid eraldi teemad tööriistade,(mitte reha,punnivinn,lokirullid),garaazi sisustuse-tarvikute,varuosade-jooniste-skeemide,teenuste pakkumine-otsimine,õpi ise tegema ja vaba teema.Viimane võiks sisaldada sauna kütmist,nööbi õmblemist,õlletegu,natuke nalja,hobid jne. ... .Siin ju käivad enamuses ikka usaraua fännid ja huvilised kuidas midagi teha.Ja kui siin postitab mõni persoon,mitte usaraua omanik, teemasse,ei pea teda kustutama.Arusaadav,kui ta propageerib midagi muud,teemaga mitte seostuvat.
Jätkuvat koostööd soovides ja vähem õelust(kõigil).
17.12.2009 at 22:58 1 edit. Last edited 17.12.2009 at 22:59 by kaedoo
Madman
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Pean madisega nõustuma et on hakanud veidi kraavi kiskuma see idee siin. Kohati on tunne et tuleb väga nööri mööda käia. Võibolla tuleks tõesti teha paar alateemat juurde mis praegu ei taha nagu kuhugi muu alla sobida. Seal võiks siis reeglid veidi lõdvemaks lasta ja need mis praegu on las jääda nii nagu on.
Üks lisateema võiks olla DIY ehk Teeme ise vms. seal võiks olla põhim. kõik vidinad mis haakuvad lähedalt või kaugelt autoga alates garaazi ehitamisest kuni istme polrsti õmblemiseni.

____________________________
Pontiac Fiero SE 3.4 V6 '85
17.12.2009 at 01:00
hents99
  
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Eks seda piiri peabki ise tajuma, võibolla on hetkel liiga pingul see nöör, aga samas kui juba ametlikult lubada pläma, siis pläma tekkib x10 rohkem, kui võiks olla.

DIY oleks päris hea, aga siiski täiesti site`i kontekstis, mitte garaazi ehitamine vms. DIY on samas enamvähem hoolduse või modifitseerimise all olemas, kuid need alateemad pole viimasel ajal eriti populaarsed võrreldes turu ja vaba teemaga.

____________________________
Hobitehnika mehaanika, elektroonika ning nende seadistamine - kõik ühes kohas.
17.12.2009 at 02:07 1 edit. Last edited 17.12.2009 at 02:08 by hents99
peep
 
Moderator
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
quote:
madis: Püstitan küsimuse:

kaardimäng
õlletegu
naljanurk


või

tehnilised probleemid
materjalide hankimine
garaazhi sisustus ja küte
tööpakkumised tehnilistele aladele
tehniline kirjandus

Kumb pool saab bänni ?


Siin pole mingeid "pooli". Taba saab kommertskuulutus vastavalt reeglitele või sisutu lahmimine. Loomulikult ei tasu igasuguseid ajuvabasid teemasid teha, a'la "lemmikõlu" aga asjalik arutelu, mis võiks moderaatori arvates (ehk subjektiivselt) olla huvitav suuremale ringile foorumi kasutajatele on teretulnud. Näiteks see teema: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=32403

Kui mõne foorumi kasutaja arvamus ei ühti moderaatori omaga, siis bad luck. Kui enamuse arvamus on erinev, siis ilmselt vahetub moderaator või lahkuvad kasutajad. Nii lihtne see ongi.;) Ja ärge siis nii tehke:



jõulud on kohe tulemas... :)
18.12.2009 at 09:55
Peeter82
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Mulle näib, et
Bikermani teema sai taba, kuna oli kujul "ostan kaloriiferi" - kommertskuulutus.
Oleks see olnud kujul "vajan kaloriiferi, soovitage midagi, ehk on kellelgi pakkuda" siis oleks see ilmselt aruteluks üles jäänud.

____________________________
ex Camaro ´79, ´80, ´93
18.12.2009 at 11:26
Madman
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
quote:
peep: Kui mõne foorumi kasutaja arvamus ei ühti moderaatori omaga, siis bad luck. Kui enamuse arvamus on erinev, siis ilmselt vahetub moderaator või lahkuvad kasutajad. Nii lihtne see ongi.;)

Just nimelt. Ma ei mäletagi millal näiteks Pärtel siin viimati midagi kirjutas. Kui tema ei ole piisavalt usa raua fanaatik siis kes on. Mis siis et tal osad postid veidi kiiksuga olid, oligi huvitavam. Samuti Bikerman ja madis kes peaaegu minemas. Et kui sellised mehed lastakse vabatahtlikult minna siis kelle jaoks see foorum nagu on?


____________________________
Pontiac Fiero SE 3.4 V6 '85
18.12.2009 at 16:00
Vanaisa
  
Moderator
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Sorry sõbrad, üheski foorumis ei saa inimesi vägisi hoida - igaühe enda otsustada on, kas ta siin käib või ei.
Foorumil on reeglid, mis on üles tähendatud foorumi omaniku/vedaja poolt ja kuuluvad täitmisele.
Sisust: kõik foorumid sisaldavad 90% pläma ja 10% kasulikku. Tuletan meelde, et ise te sisu toodate, nii et jah....

(ülalpool öeldu on minu isiklik arvamus ja ei seostu Edeku teemaga - millest on kahju et nii läks)
18.12.2009 at 19:12
Madlobster
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Gallup enamuse arvamuse väljaselgitamiseks.

Minu hääl seekord läheb madise ja edeku kasuks ja modede kahjuks natuke valesti modereerimisl. (minu subjektiivne arvamus)
Kordades enam ootan siit tehnilist arutelu (ei peagi haakuma usakatega) näit peebu pool postitud link kui naljanurk, õlletegu, tseburekid kalalkäik ja kaardimäng. Kui viimaseid tihti tekib siis juba natuke häirib. (jälle minu subjektiivne arvamus)

EDIT: Ei ole solvunud, ei aja nina püsti ja ei lähe plärtsudes uut foorumit omale tegema. :) Lihtsalt avaldasin oma subjektiivset arvamust.
18.12.2009 at 19:45 1 edit. Last edited 18.12.2009 at 20:20 by Madlobster
viplala
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
No läks üks teema lukku, no mis siis, läheb neid tulevikuski veel. Egas see miskit muuda, foorum veereb edasi nagu ennistki. Kui nüüd keegi sellise tühja-tähja pärast minema kõnnib, antku minna. Konkreetne teema läks lukku pealkirja mittevastavusest foorumi reeglitega. Eeldatavalt oleks vajadusel üks email modedele koos pealkirja parandusega selle teema jälle lahti teinud aga nüüd on sellest tsirkus saanud.
18.12.2009 at 20:07
BlueStang
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
ütleks ka sõna sekka teemal - ei tasu ehk seda ka unustada, et antud foorumi pikaajaline väljakujunenud usarauafännidest tuumik on nagu väike community siin, seepärast mul pole midagi vastu, et räägitakse omavahel asju ka laiemas kontekstis kui ainult V8 ehitamine või üsna arendav vaidlus teemal "kumb oli enne, kas pöördemoment või võimsus"- näiteks seesama küttesüsteemi arenduse alane mõttevahetus või usast raua toomine asjalikke kogemusi omavate foorumikaaslate vahel on vägagi teretulnud minumeelest (why not ka õlleajamisest rääkida)

mis häirib on muidugi see, kui unustatakse foorumi põhiteema ja värskeltregistreerunud foorumlased non-usa ja 4-banger teadmistega usaV8 teemadel "haibivad"

-just one tought-

Head Jõuluaega ka! (sry, for OT)

Edit: vaatasin ka, millest see mull lahti läks - tegelikult puudutab foorumi piirav reeglistik ju Müügi kommertskuulutusi foorumi sektoris Turg (erandiga, kui on usaraua teema ja soodustused foorumiliikmetele). Kuskilt ei loe välja, et Ostu kuulutustel miskid piirangud oleksid. Seega olen samal arvamusel, et taba panek Bikermani postitusele oli "kerge over-reaction", eriti veel "Vaba teema" all.

Edit2: Väike näitlikustamine ka abiks (mode kommentaar sella aasta Maikuust)
http://tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=29785:
quote:
Fog:
quote:
_siim_: ma sooviks osta co ballooni keevitusele,kas on siin foorumis kuskile teema teha lubatud? Autode ja varuosade alla see igatahes ei käi...
Pane varuosade alla, ostukuulutused on natuke talutavamad kui müügi teemad, ehk kui sa seda müüa tahaksid, siis ilmselt kaoks see teema ära, aga ostukuulutus on ok.
18.12.2009 at 20:20 5 edits. Last edited 18.12.2009 at 20:42 by BlueStang
newton
 
Moderator
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Teemas "Loe, enne kui postitad müügi-, või muu kommertskuulutuse!" on juba viis aastat kirjas olnud, et:
quote:
Ost-müük ja muu kommertstegevus, mis ei vasta alajaotuse "Turg" tingimustele, ei ole siin foorumis teretulnud.
ja
quote:
Lubatud kuulutused lukustatakse.

Kas Bikermani kuulutus oli kommertskuulutus? Oli.
Kas seda peaks "lubama"? No OK, lubame siis; saab lihtsalt taba, mis sisuliselt juhtub kõigi Turu alla postitatud "päris" kuulutustega - ka sinna pole võimalik vastuseid postitada.

See teema, mille lukustamist Madis siin juba kolmandat kuud natuke raskelt üle elab, oleks täpselt pealkirjastatuna olnud "Otsin tööstuslikus mastaabis värvimisteenust oma USA autodega absoluutselt mitteseotud ettevõtlustegevuse tarvis".

On see kommertskuulutus? Jah.
Kas seda peaks "lubama"? Minu meelest mitte, aga siiski sai see ainult "taba".

Kui keegi nüüd ütleb, et "antud juhul" on tema Bikermani ja Madise "poolt", siis sellest on moderaatoritele vähe abi. Kui reeglid ei sobi, on oodatud konkreetsed ettepanekud reeglite osas, mis aitaks meie USA autode teemalist foorumit sisukamaks muuta. Kui kellegi arvates peaks sellel eesmärgil olema lubatud foorumis äritsemine kõigega, mis on kunagi garaazhis olnud või kõigega, mida põhimõtteliselt saaks garaazhi viia, või garaazhi ehitamiseks kasutada (nagu mootorsaag) või üldse kõigega, mida saab "tehnikaks" nimetada, siis moderaatorid kindlasti kaaluvad neid ettepanekuid.

Mulle isiklikult ei tee väga muret kasutajad, kes lahkuvad uksi paugutades, sest nende off-topic kommertskuulutus on lukku pandud või kuna vaba teema all on liiga vähe algkoolitasemel meelelahutust; ehk nad tulevad veel tagasi, kui on vaja midagi jälle müüki lükata. Mind kurvastavad hoopis need kasutajad, kes on siin aastaid tagasi väga huvitavates sisulistes aruteludes osalenud ja nüüd lihtsalt vaikselt foorumi jaoks kaduma läinud, kuna sisulise ja huvitava USA autode teemalise jutu osakaal on siin kaduvväike.

Ja minul ei ole praegu väga häid ideid, kuidas seda suunda muuta; igasugune abi selles osas on teretulnud. Jällegi minu väga isikliku seisukoha järgi võiks kõik Madise postis näitena toodud "vaba teema" topicud siin foorumis olemata olla. Ülejäänud teemadega on keerulisem (kuna mingi ühistegevuse kokkuleppimine või nõu küsimine off-topic teemal ei peaks vist siiski keelatud olema?), aga "naljanurga" osas olen mina kohe valmis tegema ettepaneku, et paneme algatuseks kasvõi aasta lõpuni selle teema kinni ja anname moderaatoritele voli kustutada samalaadse läbu, mis seetõttu mujale foorumisse tekkida võib. Aga juba jõudis keegi ka "naljanurga" kaitseks sõna võtta :)

Newton @ M: Canon EOS 400D peegelkaamera, millega saab pildistada ka USA autosid (PROOVITUD, TÖÖTAB!)

19.12.2009 at 11:35
madis
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Newton, sul on küsimus ja vastus postis olemas. Võtame selle värvimisteema. Kuidas on jagatud värvimine "usakavärvimiseks" ja "tööstuskommertsvärvimiseks" ?
Kuidas on eristatav "kommertsalumiiniumitöötlemine" ja "usakale mingi alumiiniumtüki freesimine-lõõmutamine" ?

Kui mul tekib mingi küsimus, miks ei või seda foorumis arutada ? Mina saan enamasti alati vastuse, kuid kui lisaks jääb jälg maha siis hiljem otsingu abil saab keegi veel targemaks.

Bikermanil oli küsimus kalorifeeri kohta. Sai taba. Oleks võinud ju arutada, kuskohast selliseid saaks, mille järgi võimsust hinnata, kui suurt on kui suure töökoja jaoks tarvis jne jne.

Ühesõnaga, sa muretsed et asjalik diskussioon kaob ära ja samas laod tehnilistele teemadele tabasid. Kas näiteks galvaanikateemadele tohib ikka öelda, kus asub Volta galvaanika ? Sest see tegeleb ju enamasti poltide-mutrite jms "tööstuskommertskolaga".

Katsu nüüd aru saada, et ma ei ürita "ära panna" vaid pigem tähelepanu juhtida.
19.12.2009 at 13:06 1 edit. Last edited 19.12.2009 at 13:06 by madis
BlueStang
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Newt - ma tegelikult saan probleemist loomulikult aru - endalgi on sama küs, et miks siin foorumis asjaliku jutu osakaal on taanudnud ning miks paljud usarauaeksperdid aina vähem postitusi teevad ja üldse foorumit külastavad.

Aga minumeelest olete valel teel, kui praeguse metoodikaga puhastusmisele lähenete.

Minu tagasihoidlik arvamus on see, et pigem peaks foorumit puhastama sedalaadi topicutest ja asjalikku topicut sellesse suunda ajavatest postitustest:
F&F: Tokyo Drift
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=19234
Lada crashtest
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=22680
Palun abi Honda/Acura kasti juppide tellimisel!!
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=28157
Bemariteemalised heietused
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12939

Priidul on isegi lahkumissloganiks - "Ei viitsi enam pilukatega võidelda. Mõttetu üritus isegi selle saidi kontekstis." - see peaks näitama, millest olijamad foorumiliikmed väsinud on.
19.12.2009 at 13:57
diesel
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
well, äkki oleks abiks poliitiliselt mitte piisavalt korrektsed teemad tõsta ühte kohta kokku ja jätta siiski arutlusteks valla. no kommertsi tabastaks nagu senini. võiks ehk olla näituseks vaba teema sees veel mingi eraldi sahtel kräpi jaoks.

ma ise varem seda öeld ja siingi kõlas sama asi, nimelt on tqhq paljude jaoks "kodufoorumiks". suurt osa kasutajaid tead-tunned ka päriselus ja neidgi, keda vaid virtuaalselt "näed" pead ka mõttes juba vanaks tuttavaks. no ja enam kui loogiline, et mingi küsimuse või probleemiga kipub inime ikke sõprade ja seltsimeeste poole pöörduma.
loomulikult saaks mistahes küsimusega leida ka märksa pädevama ja spetsialiseerunuma veebilehe, kust ehk hääd nõu hõlpsaste saaks. aga esiteks ei tea ju igatsorti spetskohti ja teiseks uustulnukate küsimusi ehk väga ei panda tähelegi.

mul omal juba teist aastat väike probla ja pole siia postitanud just seetõttu, et nagunii kõik minu kirjutised on tegelikult foorumisse sobimatud. metsast ei saa tehnikaga puid välja veetud ja plaanin miski kelgu või ree sarnase asja nikerdada ja mõtsi, et uuriks ehk kellelgi vedeleb vanu slallisuuski näituseks. ostas ja börsis olen vahel vaadand a kipuvad liiga häid (loe - kalleid) pakkuma.
lihtne ja mugav oleks omade ringis küsimus õhku visata ja ei saa välistada, et asi oleks hetkega lahenduse saand, a no vot põle julgend teemat teha. ja kelgujalaste spetsfoorumit pole ka kohanud.

et siis kokkuvõtteks äkki tasuks mõelda, et teeks rämpsu jaoks kuskile kaugemasse hoovinurka mingi eraldi sara aga ust sel lukku ei paneks. tõsine rauahuviline siis lihtsalt ei läe nuka taha luusima ja ei teagi prügikuuri olemasolust.

juhul kui serveriruumiga või juhtme jämedusega tehnilisi või finantsilisi probleeme pole, siis vast tasuks mõte kaalumist.
19.12.2009 at 16:01
Madlobster
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Minuarust on üsna veider see hullumiseni usa raua kummardamine ja suhtumine, et kõige sitem usa auto on sada korda parem kui kõige parem muu maailma toodang jne.
Tekib tunne nagu oleks kuskile ususekti sattunud vms. Julged öelda siin embw või yotota siis mõned haarvad omal rinnust ja hakkavad õhku ahmima, mõni saadab naise validooli järele, mõned langevad koomasse, mõned kolivad suure kära saaatel nina püsti mõnda usa foorumisse. Ja tegelikult tuleb pärast välja et suurte sõnadega "fännidel" seisab maja ees nissan.

Selge on see et sellist foorumit ei ole võimalik teha mis 100% kõigile meeldiks. Kuid pean oma subjektiivse arvamusega lada crash testi teemat oluliselt paremkas kui kaardimängu ja õlleteo teemat

Ei tea äkki tuleb postide alla panna lingike kiida või laida posti nagu postimehe kommentaariumis saab kommentaare hinnata vms siis saab vaadata millised postid suure kiirusega negatiivseid klikke saavad ja selle järgi siis otsustada kas lukustada kustutada vms. hindeid saavad panna ainult näiteks vähemalt 1 aasta foorumis olnud tegelased, et vältida vast reganute suurt soovi foorumit ehitama tulla (aegaajalt viskab siin selliseid reintse ja polderone)

Ja eks siis kui neid hindamisi analüüsida saabki teada keskmise tikutakulase ning siis tolerants enamvähem selle järgi paika panna. Siis oleks foorum rahva jaoks. Tegelikult piisab ainult laida posti lingist ja kui kogub mingi koguse negatiivseid klikke täis läheb automaatselt lukku. Rahvas ise modereerib ja kaevata poleks kellegi peale. Selline asi peaks siis olema ainult vaba teema all. Ega siin seda foorumit progeda (teha muudatusi uuendusi) keegi eriti ei viitsi seda on ka näha.

Kui mingi uuenduse parenduse üle läheb suuremaks sõnavõtuks peaks tegema gallupi parematest ettepanekutest. Kui ei saa hääli ei tehta kui saab palju poolt hääli siis tehakse ära. Ehk leiaks ka abivalmis progejagi kuskilt.


EDIT: Selliste kelgujalaste ja muu sarnase asja jaoks sobib minuarust väga hästi delfi perefoorum või perekool jne. Seal on palju teemasi, palju kasutajaid ja vähe modereerimist ning samuti on täiesti ükskõik kelle käest kelgujalased jms endale hankida
19.12.2009 at 17:11 1 edit. Last edited 19.12.2009 at 17:23 by Madlobster
cipo
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Kirjutamist ja teemasi parandaks ka "idiootide nurk" - nurk mis, 4x4.ee's töötab ju mõistlikult!
Jack and John is moderating!!!

Krt. tänase õhtu postitus kloun (loe: figaro) võiks koheselt sinna suunduda ja oleks heaks eeskujuks teistel kasutajatele.
P.S. See klouni postitus vist juba jõuti modede poolt kustuda.
P.S.S. Nüüd ei ole ka teemaalgataja esimest postitust - edud modedele - minu tagasihoidlik praegune postitus muutus ümberpööratult minu täielikuks debiilsuseks!

Parimat ja kena Jõuluaega soovides,

-mark-

____________________________
ex. linc. continental - burn baby, burn - R.I.P.
ex. S10 - 350CID - hardcore ride
ex. TranSSport 3800 - for family
19.12.2009 at 20:51 1 edit. Last edited 19.12.2009 at 22:26 by cipo
viplala
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Küsiks siis newtoni arvamust nn. väga vaba teema või rämpsu nurgakese (või mis iganes selle nimeks ei tule) kohta. See nurgake lahendaks kaks probleemi korraga. Moded saavad edaspidi kõik mitte sobivad teemad sinna visata ja kasutajad saaksid ka õllejuttu ajada ilma, et foorumit risustaks.Samuti ei ole hiljem kellelgi miskit öelda kui teema lukustamise asemel edaspidine teemaarendus sinna kolib. Mingid lihtlabased reeglid peaksid ka seal olema (arutelud mis on läinud üle isiklike solvamiste peale, ost-müük, reklaam jne.)
See on selge, et pisikesest, väikese huvigrupiga, foorumist on kasvanud suur, suure liikmeskonnaga foorum. Juhul kui ta oleks väga spetsiifiline, siis ei oleks tõenäoliselt nii palju kasutajaid, teemasid ega ka raua austajaid.
Minu arvamuse kohaselt on tqhq.ee see mis on pannud nii paljud omale rauda muretsema ja seda tänu sellisele liberaal-konservatiivsele olekule, millisena me teda täna kasutame. Tänu sellele on inimesed siin leidnud endale selle vastiku :) pisiku aga ka leidnud endale ühe kodufoorumi koos virtuaalsete ja mitte virtuaalsete tuttavatega. Võib olla peaks siiski laskma sellel kogukonnal vähe vabamalt suhelda, teistel teemadel, kusagil nurgakeses. Vaevalt selles miskit halba on, kasu aga küll.
20.12.2009 at 19:38
Madlobster
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Juhul kui selline prüginurga idee suuremat toetust leiab ja see luuakse siis minul oleks ettepanek, et seal saavad sõna võtta ainult teatud aja foorumiliikmed olnud tegelased või siis teatud postide arvust või muu sarnane kriteerium ja teised ei pääseks seda isegi lugema. See hoiaks selle prüginurga ka oluliselt suurema kontrolli all. Sel juhul võiks olla seal ka lubatud tseburakid (või mis nad olid) õlleteod ja ka ärilised kuulutused, kuna sel juhul nad levivad ainult väikeses siseringis ja ei tohiks ju kellelgi väga kade meel olla kui see väikene sisering saab eirnevatel elualdel töötades üksteisele kasulik olla.
Või mis teised arvavad?
20.12.2009 at 19:50
viplala
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
quote:
Madlobster: Juhul kui selline prüginurga idee suuremat toetust leiab ja see luuakse siis minul oleks ettepanek, et seal saavad sõna võtta ainult teatud aja foorumiliikmed olnud tegelased või siis teatud postide arvust või muu sarnane kriteerium ja teised ei pääseks seda isegi lugema. See hoiaks selle prüginurga ka oluliselt suurema kontrolli all. Sel juhul võiks olla seal ka lubatud tseburakid (või mis nad olid) õlleteod ja ka ärilised kuulutused, kuna sel juhul nad levivad ainult väikeses siseringis ja ei tohiks ju kellelgi väga kade meel olla kui see väikene sisering saab eirnevatel elualdel töötades üksteisele kasulik olla.
Või mis teised arvavad?

Hea mõte.
20.12.2009 at 19:58
Rizzy
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
quote:
Madlobster: Juhul kui selline prüginurga idee suuremat toetust leiab ja see luuakse siis minul oleks ettepanek, et seal saavad sõna võtta ainult teatud aja foorumiliikmed olnud tegelased või siis teatud postide arvust või muu sarnane kriteerium ja teised ei pääseks seda isegi lugema. See hoiaks selle prüginurga ka oluliselt suurema kontrolli all. Sel juhul võiks olla seal ka lubatud tseburakid (või mis nad olid) õlleteod ja ka ärilised kuulutused, kuna sel juhul nad levivad ainult väikeses siseringis ja ei tohiks ju kellelgi väga kade meel olla kui see väikene sisering saab eirnevatel elualdel töötades üksteisele kasulik olla.
Või mis teised arvavad?


Väärt idee, pooldan kahe käega.

____________________________
Hobisõidukite hoiustamine www.hoiupark.ee
20.12.2009 at 20:04
anti
 
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Ei näe mingit mõtet hakata tegema erinevaid foorumi alajaotusi usarauafänn-kalameestele, usarauafänn-õllesõpradele, usarauafänn-prügitekitaja jne. Leidke kodanikud erinevate hobide harrastamiseks, info jagamiseks, vastavale temaatikale spetsialiseerunud foorumid. Ideelt on temaatiline foorum, nagu ka TQHQ, ikkagi eramu, mitte ühiselamu. Olgem siis viisakad külalised pidades lugu kodukorrast, mis on lausa kirja pandud.
20.12.2009 at 20:43 1 edit. Last edited 20.12.2009 at 20:44 by anti
partel
  
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
Asjalike teemade üheks oluliseks eelduseks on näiteks ehitusjärgus olevad projektid. Kui neid on vähe, erinevatel põhjustel (masu, muude huvidega tegelemine vms), siis ka vähem asjalikku rääkida.

Teiseks näiteks kiirendusvõistlused jms. Hooajad läbi jne.

Mis n.ö. vanade olijate lahkumisse puutub, siis olen täheldanud, et nii mõnigi loeb väljalogituna, aga pole aega vms põhjust, et silmatorkavalt palju postitada. Tegijatel pole sageli aega piisavalt garaazhiski nokitseda, arvuti taga istumisest rääkimata. See ei tähenda tingimata pahameelt foorumi vastu.

Samuti on nii mõnigi keskmise staazhiga kasutaja juba sadu ja tuhandeid tunde ise kodutööd teinud, et pole vaja ju ABC'd seletada. Igaüks, kel IQ'ga enam-vähem, oskab inglise keelt ja leidnud juba mõned allikad, saab ise küsimustele vastused otsitud, infomonopoli vast pole kellelgi. Ei pea ju isegi vanematelt olijatelt raamatuid laenama, netis vast kõik olemas.

Asjad suht hooajalised, mõnikord on vaja kilomeetripikkune post teha, teinekord pole jälle sõnagi öelda. Kuni järmise korrani. :)


____________________________
_
20.12.2009 at 22:55
PlyVal64
Küsimus foorumi teemadest ja mõttest
quote:
partel: Asjalike teemade üheks oluliseks eelduseks on näiteks ehitusjärgus olevad projektid.
Miskipärast ei armastata oma projekte kajastada. Mitu autolugu on põhisaidil ja mis ajastust need on? Danieli autost ei tea midagi aga ainus auto, mis veel siiani on sama omaniku käes ja mingil kujul "arengus", on Foke Camabird. Minu auto loost on möödunud n aastat, OMA auto enda soetamisest peaaegu täpselt 14 ja see on nüüd juba uue generatsiooni fännide käes. Aga Georgi masin suisa vahepeal mahagi põletatud ja "Dzoodz" ise usa-raua-usust 180-kraadi teise suunda oma eluga läinud.
Autode alarubriigis paar teemat autost, tema ehitamisest ja arengust on ja see ongi kõik. Vähevõitu raua massi arvestades.

Mis aga Bikermani teemalukustust puudutab: kulla mehed, pool kasutajatest polnud veel isegi sügelus isa munakottides, kui see mees meile (paistab, et väidetavalt) armsa ajaga tegeles. Kujuta ette, Edek tahab sooja saada ja julgeb küsida... Kurat, mina ka armastan juba sooja, see tattnokana -10 juures õuepeal autoehitamine on siiski minevikku jäänud (ja asendunud hoopis sellise ilmaga purjetamisega :D). Alustas ka meist "foorumivanakestest" varem ehk neist, kelle praeguse versiooni tqhq kasutajastaatuse algus on 2001-2003 aga tegelik kasutamine algas ezboardi foorumi aegadest ja autode omandamise ajaks 90'te keskpaik. Üldse, palju on alles meiesuguseid fossiile, kes siiani veel USA-rauda fännavad? 80'tel rauda omanud taadid on enamuses otsa saamas, mõned veel on alles, Giovanni näiteks ja veel mõned. Aga isegi 90'te alguse meestest on nii mõnigi juba teises ilmas, Mati näiteks. Mitmed selleaegsed raua-fännid ja omanikud on ka USA-autodest eemaldunud ja tavalisteks igavateks väikekodanlasteks muutunud.

Enamus tänaseid fänne ei kandnud sel ajal veel kaelagi ja teine pool on "avastanud" ilusad autod tunduvalt hiljem.
21.12.2009 at 03:45
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : Küsimus foorumi teemadest ja mõttest   1 2  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.